Babagan Kita

Akrilik ZHY didegake ing taun 2000, kita minangka produsen produk akrilik profesional, kanthi pabrik luwih saka 5,000 meter persegi ing Anhui, China. Kita nggawe macem-macem produk akrilik, kayata bingkai foto akrilik, produk tampilan akrilik lan menu akrilik, lsp. Produk khusus kasedhiya. Produk kita diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah ing saindenging jagad. Pasar utama kita yaiku USA, Kanada, Australia, Jerman, Italia, Inggris, Walanda, Bahrain, lsp. ZHY Acrylic nggabungake desain, produksi lan penjualan dadi siji, lan ngupayakake dadi pimpinan industri iki selaras karo prinsip " kualitas dhisik, integritas luwih dhisik ”. Kita duwe peralatan canggih, operator trampil, insinyur pengalaman lan kontrol kualitas ketat kanggo njamin kualitas produk.

  • factory3

PROSES PRODUKSI

application
application
application
application

PAWARTA

news

PRODUK TERBARU