Babagan Kita

Anhui Zhanyu Technology Co., Ltd.

31

PERALATAN PROSES

Akrilik ZHY didegake ing taun 2000, kita minangka produsen produk akrilik profesional, kanthi pabrik luwih saka 5,000 meter persegi ing Anhui, China. Kita nggawe macem-macem produk akrilik, kayata kothak kembang akrilik, kothak permen akrilik, dudukan akrilik, kasus tampilan akrilik, penyelenggara dandanan akrilik, sing duwe tampilan akrilik, lsp. Produk khusus kasedhiya. Produk kita diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah ing saindenging jagad, pasar utama kita yaiku USA, Kanada, Australia, Jerman, Italia, Inggris, Walanda, Bahrain, lsp.

TIM KAMI

ZHY Acrylic nggabungake desain, produksi lan penjualan dadi siji, lan ngupayakake dadi pimpinan industri selaras karo prinsip "kualitas dhisik, integritas dhisik". Kita duwe peralatan canggih, operator trampil, insinyur pengalaman lan kontrol kualitas ketat kanggo njamin kualitas produk. Kita duwe tim sales profesional kanggo ngurus kabeh kebutuhan pelanggan babagan conto, produk lan pengiriman lsp. Kita njaga mripat lan langkah-langkah kanthi pangembangan pasar produk akrilik lan setya marang produk bermutu lan layanan sing apik kanggo gawe marem pelanggan.

1111
31

PERALATAN PROSES

ZHY bakal nyoba sing paling apik kanggo dadi industri akrilik modern standar OEM / ODM lan pabrikan internasional sing para staf bangga karo awake dhewe, para pelanggan kepenak karo kita lan sosial ngakoni. Apa sing paling penting sing kudu menehi kontribusi kanggo masarakat. Saiki kita wis nggawe bisnis karo akeh perusahaan misuwur ing macem-macem industri, kayata Sony Electron kanggo toko buku, Amway kanggo sing duwe kosmetik, Nestle kanggo rak kopi Slatwall karo meja kopi ing meja, Card Master kanggo tandha lawang perspex, Swarovski kanggo bobot kertas akrilik lsp.

CERTIFIKAT

Kita pinuju nyedhiyakake solusi sing apik lan gampang kanggo saben pelanggan, nyedhiyakake barang-barang berkualitas tinggi kanthi tepat wektu, lan nyedhiyakake layanan sing apik kanggo gawe marem pelanggan. Kita kanthi tulus nampi klien domestik lan luar negeri menyang perusahaan kanggo negosiasi bisnis lan golek cara win-win kanggo kerja sama.