Akuarium Akrilik

  • Aquarium Acrylic Isolation Small Fish Tank

    Tangki Ikan Cilik Isolasi Akuarium

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi dhuwur uga).

    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan

    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

  • High Clear Acrylic Fish Tank For Decoration

    Tangki Ikan Akrilik Cetha Dhuwur Kanggo Dekorasi

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi dhuwur uga).
    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan.
    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

     

  • Transparent Circular Acrylic Fish Acquarium

    Akuisisi Ikan Akrilik Bunder Transparan

    Acquarium Ikan Akrilik Circular Transparan digawe saka transparan bahan akrilik sing transparan, lan bakal menehi tampilan elegan kanggo iwak sampeyan, praktis lan dekorasi.
    Ukuran kabeh lan surat sing dicithak bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan, dadi cukup ngandhani panjaluk sampeyan, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.
  • Acrylic fish tank with LED on top for Office use

    Tangki iwak akrilik kanthi LED ing ndhuwur kanggo panggunaan Kantor

    1.Luwih aman. Tangki iwak Acrylic digawe saka akrilik. Ora gampang putus.
    2. Penanganan sing entheng lan gampang.
    3. Kanthi desain 3 lapisan sistem eko-filtrasi, tank awet kanthi efek penyaringan efektif.
    4. Gampang diresiki. Nganggo sabun sithik ing seprei empuk bisa diresiki.
    5.Warna transparan (bening) lan padhang sing dhuwur.
    6. resistensi tekanan dhuwur lan resistensi kejut sing kuat
    7. resistensi UV

     

  • Aquarium Acrylic isolation small fish tank

    Akuarium isolasi akrilik tank iwak cilik

    Akuarium isolasi akrilik tank iwak cilik

    1. Tangki iwak akrilik cilik kanthi banyu mili.

    2. Banyu sing disimpen ing tangki iwak bisa mlaku kanthi bunder supaya hawa seger bisa diwenehake kanggo iwak sing ana ing tangki iwak.
    3. Tahan udakara 1.5L banyu.
    4. Lampu LED overhead sing bisa disetel lan lampu interior LED warna-warni ing sangisore banyu.
    5.2 switch digunakake kanggo nguripake / mateni lampu LED lan nguripake / mateni pompa banyu.
    6.6 mode swasana alam sing tenang, kaya swarane kodhok, swara manuk, sundhune banyu, lsp.
    7. Tampilan LCD backlighting ditampilake kanthi jam alarm, tanggalan, wektu, tanggal, suhu, lan tundha.