Blok akrilik

  • Acrylic Shoe Box

    Kothak Sepatu Akrilik

    Jeneng Barang: Rak Sepatu Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Stamp Blocks Stamping Set

    Blok Stempel Acrylic Set Stamping

    Bahan: Akrilik
    Ukuran: Ukuran khusus
    Werna: Cetha, Transparan
    Fitur: Ramah lingkungan, Awet
    Logo: Logo Khusus
    Pembayaran: Western Union, T / T
    Paket: PE-bag / potongan + styrofoam ing njero + karton kerajinan njaba

  • Office Desk Name plate Printed on clear Acrylic  Block

    Meja Kantor Meja Kantor Dicithak ing Blok Akrilik sing jelas

    Meja Kantor Meja Kantor Dicithak ing Blok Akrilik sing jelas
    1. Digawe akrilik berkualitas tinggi kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun.
    2. Pengerjaan trampil lan pabrikan sing sampurna.
    3. Rembugake desain supaya luwih ditampilake.
    4. tahan lama lan gampang diresiki.
    5. resistensi kimia sing apik, anti korosif.

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane. Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.

  • Custom Clear Printing Letters Acrylic Block

    Huruf Cetak Hapus Akrilik Blok

    1. Iki produk awet.

    2. Gampang diresiki.

    3. Transparansi Cahaya Dhuwur kaya Crystal.

    4. Kahanan Cuaca Paling Dhuwur lan Resistensi Bahan Kimia.

    5.Warna stabil ing pajanan njaba.

  • Acrylic jewelry display stand block

    Blok tampilan perhiasan akrilik

    • 1. Solusi tampilan perhiasan modern, klasik lan tanpa wates wektu.
      Desain 2.Nordic, diantrekake resik lan apik gayane. Bahan akrilik berkualitas tinggi sing diimpor saka Eropa.
      3. Nyorot lan nampilake kualitas lan desain perhiasan kasebut. Kasedhiya nganggo rong warna, mengkilap lan jelas.
      4. Desain macem-macem cocog kanggo perhiasan (kalung, cincin, gelang, jam tangan) utawa obyek seni (gambar mini, bingkai, lsp)
  • Acrylic Periodic Table Display Block

    Blok Tampilan Meja Periode Akrilik

    Blok Tampilan Meja Periode Akrilik

    1. Desain kontemporer sing apik
    2. Kanthi standar SGS
    3. Desain lan dimensi sing kasedhiya
    4. Transparansi cahya sing dhuwur
    5.Kahanan pungkasan lan resistensi kimia
    6.Warna stabil ing pajanan njaba
    7. Sawetara taun pengalaman OEM
    8. Gampang dijaga lan diresiki, bisa disapu nganggo sabun lan gombal alus
    9. Plastisitas sing kuat bisa gampang dibentuk lan diolah

  • Beautiful heart shape acrylic block

    Blok akrilik bentuk jantung sing ayu

    1. Blok akrilik bentuk jantung sing apik.

    2. Cocog kanggo toko, galeri, pameran dagang, pameran, lan panggunaan omah.

    3. Tampilake kanthi apik ing sorotan, ing counter utawa ing tampilan jendhela.

    4. Ukuran populer: 30mm, 50mm 60mm kothak; dhuwur disesuaikan.

  • Plant Flower Crafts Embedded Acrylic Block

    Blok Akrilik Tanduran Kriya Tanduran

    1. Digawe akrilik berkualitas tinggi kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun.

    2. Pengerjaan trampil lan pabrikan sing sampurna.

    3. Rembugake desain supaya luwih ditampilake.

    4. tahan lama lan gampang diresiki.

    5. resistensi kimia sing apik, anti korosif.

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane. Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.

  • Clear Acrylic Cube Block

    Blok Kubus Akrilik Cetha

    Blok Kubus Akrilik Cetha

    1. Blok kubus akrilik sing jelas digawe saka bahan akrilik sing unggul.

    2. Bentuk kasebut bisa nggawe dhewe.

    3. Blok Kubus Akrilik Bening iki misuwur digunakake ing mall, pasar supper, toko, lsp.

  • Transparent acrylic sheet for decorative

    Lembar akrilik transparan kanggo dekorasi

    100% transparan

    Perlindhungan kertas

    Ramah lingkungan

    Lengkap ing spesifikasi

    Umur lawase dawa

    Properti isolasi sing apik banget

    Resistensi pengaruh unggul

    Bobot entheng

    Gampang diresiki

     
     
     
  • Acrylic Stamping Blocks Set

    Set Blok Stamping Acrylic

    1. Blok Akrilik Clear Clear minangka cara sing apik kanggo nambah utilitas ruang sampeyan kanthi solusi sing resik lan ramping.

    2. Desain ngidini para pelanggan ndeleng barang sing ditampilake kanthi gampang.

    3. Blok uga gampang dikombinasikake karo pirang-pirang blok kanggo nggawe area tampilan khusus.

    4. Blok Akrilik solid kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, sampurna kanggo macem-macem kebutuhan ritel.

  • Transparent Cube Acrylic Block

    Blok Akrilik Kubus Transparan

    Blok akrilik bisa kanthi macem-macem bentuk kaya sing dibutuhake.

    Silinder, Pentagram, Prisma, Octagonal, Hexagon, lsp.

    Basis Blok Tampilan Akrilik kanggo Kosmetik, cocog banget kanggo tampilan promosi kosmetik, minangka anluxury lan basis sing elegan kanggo nuduhake minyak wangi, produk perawatan kulit, lsp.

    Solusi tampilan perhiasan apik.

    Cocog kanggo njupuk Foto, toko, galeri, pameran dagang, pameran, lan panggunaan omah.

    Ditampilake kanthi cetha, ing counter utawa ing tampilan jendhela.

    Ukuran populer: 30mm, 50mm 60mm kothak; dhuwur disesuaikan.