Pemegang Brosur Akrilik

  • Slatwall Acrylic Sunglasses Display Holder

    Slatwall Acrylic Sunglasses Holder

    Jeneng Barang: Holder Sunglass Acrylic Slatwall
    Bahan Produk: Lembar akrilik cor 3mm sing jelas
    Gunakake : Tampilan kacamata / kacamata / kacamata
    Ukuran : W2-1 / 2 * H11 ″, Ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan

    Pesenan : Sugeng Rawuh

  • Acrylic Brochure Display Stand Holder

    Ndhaptar Brosur Acrylic Ndhuwur

    Ndhaptar Brosur Acrylic Ndhuwur

    Pemegang dokumen akrilik bening 4,5 x 7,25 x 2,5 sing jelas, tampilan brosur akrilik iki pas kanggo lokasi sing sempit utawa rame.

    Perlengkapan Dudukan Dudukan Brosur Akrilik ngemot nganti rolas brosur utawa pamflet sing beda ing sak unit kompak.

    Apa perusahaan sampeyan butuh sing duwe leaflet kanggo nawakake macem-macem selebaran kanggo pelanggan?

    Apa sampeyan pengin rak brosur kanthi desain sing unik nanging efektif?

    Pemegang leaflet iki, uga dikenal minangka stand pamflet utawa tampilan leaflet, disaranake digunakake ing kantor, lobi, pusat komunitas, utawa lokasi ritel.

    Panel ngarep sing cetha lan sisih akrilik ireng nggawe perlengkapan netral sing bisa dicampur karo gaya utawa tema apa wae.

     

  • Acrylic Transparent File Brochure Holder

    Pemegang Brosur File Transparan Akrilik

    Desain transparan ngidini sampeyan nemokake file kanthi cepet, desain gagang nggawe produk gampang dipindhah.

    Rak brosur akrilik sing jelas lan rak leaflet dirancang kanggo kenyamanan lan fleksibilitas.

    Bisa digantung ing tembok ing papan sing ora ana gandhengane utawa diselehake ing counter kanggo ngindhuksi wong njupuk salah sawijining brosur.

    Dudukan brosur sing ora bisa dirusak iku migunani banget kanggo bisnis sing gumantung karo leaflet lan brosur kanggo promosi produk lan layanane.

  • Acrylic Brochure Holder

    Pemegang Brosur Akrilik

    Pemegang Brosur Akrilik digawe saka bahan akrilik sing jelas, produk kasebut duwe ketahanan sing apik, resistensi gulung, resistensi corak, daya tahan, resistansi korosi, resistensi gangguan lan reresik gampang.

    Desain transparan ngidini sampeyan nemokake file kanthi cepet.

    Desain gagang nggawe produk gampang dipindhah. 4-lapisan rak panyimpenan kanthi transparan.

    Gampang diurutake lan disimpen. Bisa nampung dokumen kantor ukuran A4, kontrak komersial, buku, majalah lan dokumen liyane sing luwih cilik.

  • Acrylic Book Holder

    Pemegang Buku Akrilik

    Sing duwe buku akrilik digawe saka akrilik bening kanthi pinggiran sing polesan.

    Iki digunakake kanggo dhukungan buku khusus buku rak buku, rak rilis buku anyar, papan tampilan komersial, rak buku vertikal desktop, kantor lan buku komersial anti-fall bracket display, lsp.

    Sing duwe buku akrilik iki minangka solusi ideal kanggo nyelehake brosur ing meja utawa meja.

    Iki minangka cara sing gampang, gampang, hemat biaya, lan gaya kanggo nampilake brosur kasebut sing biasane nggawe kantor utawa lokasi ritel katon ruwet lan ora teratur.

  • Acrylic Bookends

    Bookend Akrilik

    Tanduran bookmark ukurane amba 6 and lan ambane 6 with kanthi desain pungkasan bentuk T.

    Tindakake buku kanthi teratur, ngirit ruangan.

    Akrilik kandel tahan lama kanggo nyekel buku gedhe lan abot.

    Vertikal kanggo ngatur buku supaya buku ora gampang diconto.

    Tampilan sing cetha meh bisa dingerteni nanging elegan, lan apik kanggo ngatur Buku, Majalah, Resep, Film, CD lan Game Video.