Dispenser Permen Akrilik

  • Acrylic Colorful Candy Display Box

    Kothak Tampilan Permen Warna-warni Akrilik

    Duwe transparansi dhuwur lan ora ana bintik-bintik ireng, ora gampang gores.

    Desain mbukak lan nutup, gampang mbukak lan mbukak barang.

    Cilik lan trep kanggo digunakake, tampil apik banget.

    Cocog kanggo pesta, pesta ulang taun lan pesta bayi lsp.

     

  • Acrylic Lollipop Holder

    Holder Lollipop Akrilik

    Holder Lollipop Acrylic digawe saka akrilik sing bening, kue pop pop iki nduwe 20 bolongan sing bisa dicekel kue. Gampang nanging efektif, stand iki kasedhiya ing warna liyane, miturut panjaluk.

    Cocog banget kanggo pesta ulang tahun, pesta utawa acara pahargyan pesta liyane.

    Holder Lollipop Akrilik Ngemu 30 kue pop Guna kanggo nyekel deigns utawa dekorasi kerajinan gula liyane.