Stand Dessert Cupcake Acrylic

Katrangan singkat:

Riser kanthi dhuwur sing beda kanggo nampilake kabeh koleksi, barang ing kamar utawa toko eceran, dekorasi kasebut bakal dadi daya tarik para tamu utawa pelanggan.

Bisa digunakake kanggo nampilake patung dolanan ing kabinet, nampilake panganan cuci mulut cupcakes kanggo perayaan pesta, nampilake kosmetik ing meja ganti.


Detail Produk

Tag Produk

Stand Dessert Cupcake Acrylic

(1) SEMPURNA KOLEKSI - Cocog banget kanggo Funko Pop, Nendoroids, Gundam, Tamashii lan Good Smile Figmas, lan Amiibos, ayo nampilake macem-macem produk kanthi susunan sing apik lan teratur.
(2) PENYAMPAIAN LENGKAP - Riser kanthi dhuwur sing beda kanggo nampilake kabeh koleksi, barang ing kamar utawa toko ritel, dekorasi kasebut bakal dadi daya tarik para tamu utawa pelanggan.
(3) DIGUNAKAN kanthi wiyar - Rak akrilik setengah tingkatan setengah iki bisa digunakake kanggo nampilake patung dolanan ing kabinet, nampilake panganan cuci mulut cupcakes kanggo perayaan pesta, nampilake kosmetik ing meja ganti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita