Tampilan Panganan Akrilik

  • Acrylic Dessert Display

    Tampilan Dessert Acrylic

    Jeneng Barang: Kue Kue Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: LOEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Ice Cream Holder

    Pemegang Es Krim Akrilik

    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran Gedhe: W200 * D120 * H150mm
    Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal
    Kekandelan Bahan: 3mm
    Teknik: Laser cutting, Polishing, Heat Bending, Silkscreen
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Awet, Ramah lingkungan
    Gunakake: Tampilake Es Krim / Es Krim

  • Acrylic Semicircle Dessert Cupcake Display Stand

    Tampilan Cupcake Dessert Semicircle Acrylic Stand

    Nama Barang: Stand Acrylic Semcircle Round Cupcake Stand
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Tampilan kanggo Permata, Cupcakes, Figurine lan Barang Kosmetik

  • Acrylic Cake Display Stand

    Stand Kue Akrilik Stand

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun

    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna

    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik

    4) Awet lan gampang diresiki

    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

     

  • Acrylic Cake Display Stand

    Stand Kue Akrilik Stand

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun

    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna

    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik

    4) Awet lan gampang diresiki

    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Dessert Display Stand

    Stand Tampilan Dessert Acrylic

    1) Keamanan lan Eco-friendly: Lembaran akrilik kelas sing bisa didaur ulang lan paling dhuwur sing ora mbebayani tumrap manungsa lan lingkungan.
    2) Cocog kanggo supermarket, nyimpen lan toko kanggo nampilake rega utawa produk sampeyan menyang pelanggan lan entuk fungsi promosi sing apik.
    3) Desain manusiawi, kabeh pinggiran dipoles nganggo mesin polish berlian supaya lancar supaya bisa nglindhungi wong supaya ora lara ing pinggir sing landhep.
    4) Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan miturut kabutuhane pelanggan.

  • Acrylic Blue Lamp Cake Rack

    Rak Kue Lampu Biru Akrilik

    1) Keamanan lan Eco-friendly: Lembaran akrilik kelas sing bisa didaur ulang lan paling dhuwur sing ora mbebayani tumrap manungsa lan lingkungan.
    2) Cocog kanggo supermarket, nyimpen lan toko kanggo nampilake rega utawa produk sampeyan menyang pelanggan lan entuk fungsi promosi sing apik.
    3) Desain manusiawi, kabeh pinggiran dipoles nganggo mesin polish berlian supaya lancar supaya bisa nglindhungi wong supaya ora lara ing pinggir sing landhep.
    4) Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan miturut kabutuhane pelanggan.

  • High Quality Customized Acrylic Cake Stand

    Stand Kue Akrilik Khusus Disesuaikan

    1) Keamanan lan Eco-friendly: Lembaran akrilik kelas sing bisa didaur ulang lan paling dhuwur sing ora mbebayani tumrap manungsa lan lingkungan.
    2) Cocog kanggo supermarket, nyimpen lan toko kanggo nampilake rega utawa produk sampeyan menyang pelanggan lan entuk fungsi promosi sing apik.
    3) Desain manusiawi, kabeh pinggiran dipoles nganggo mesin polish berlian supaya lancar supaya bisa nglindhungi wong supaya ora lara ing pinggir sing landhep.
    4) Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan miturut kabutuhane pelanggan.

  • 4 Tier Clear Acrylic Cupcake

    4 Cupcake Akrilik Bening

    1) Keamanan lan Eco-friendly: Lembaran akrilik kelas sing bisa didaur ulang lan paling dhuwur sing ora mbebayani tumrap manungsa lan lingkungan.
    2) Cocog kanggo supermarket, nyimpen lan toko kanggo nampilake rega utawa produk sampeyan menyang pelanggan lan entuk fungsi promosi sing apik.
    3) Desain manusiawi, kabeh pinggiran dipoles nganggo mesin polish berlian supaya lancar supaya bisa nglindhungi wong supaya ora lara ing pinggir sing landhep.
    4) Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan miturut kabutuhane pelanggan.


  • Acrylic Dessert Display

    Tampilan Dessert Acrylic

    Jeneng Barang: Kue Kue Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable