Ganti Headphone Akrilik

Katrangan singkat:

Hanger Headphone Acrylic iki digawe saka bahan akrilik bermutu tinggi kanthi kateguhan lan kekerasan sing apik. Bentuk kurva khusus nggawe iki luwih stabil. Ndhukung headphone / headset / earphone kanthi sampurna. Desain akrilik sing jelas nglengkapi dekorasi kontemporer lan modern, gampang dipasang ing permukaan tembok. 


Detail Produk

Tag Produk

Ganti Headphone Akrilik

  • 1. Digawe saka bahan akrilik berkualitas tinggi kanthi ketahanan lan kekerasan sing apik. Bentuk kurva khusus nggawe iki luwih stabil. Ndhukung headphone / headset / earphone kanthi sampurna.
  • 2. Duwe lan wenehi headphone babagan sing cocog, ora prelu ditinggalake Headphone ing meja lan meja lan kursi maneh.
  • 3. Desain kanthi bentuk bunder bakal mbantu njaga papan kerja kanthi rapi & teratur lan luwih apik dekorasi meja sampeyan.
  • 4. Kanthi pakaryan sing apik banget, headphone tampilan iki luwih kenthel tinimbang umume produk liyane ing pasar (Udakara 0,1-0,2 CM luwih kenthel tinimbang liyane).
  • 5. Cocog kanggo kabeh headset, kayata AKG, Audio, Beats, Bose, Cosair, Grado, Harman Kardon, Hyper X, JBL, ONY MDR-XB900, MDR-XB910, Sennheiser, Tengkorak Permen, SteelSeries, Pantai Penyu, V- Moda lan lsp.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita