Sing duwe akrilik

  • Acrylic Lipstick Holder

    Pemegang Lipstik Akrilik

    Jeneng Barang: Holder Acrylic Sponge Holder
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, Customizable liyane
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Rega : Rega grosir, Rega pabrik
    Urip Bisa: Suwe-suwe

  • Acrylic Towel Rack Holder

    Holder andhuk Acrylic Acrylic

    Jeneng Barang: Holder andhuk Acrylic
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Crystal Candle Holders

    Sing duwe Lilin Kristal Akrilik

    Jeneng Barang: Holder Akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, Customizable liyane
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Rega : Rega grosir, Rega pabrik
    Urip Bisa: Suwe-suwe

  • Slat Wall Acrylic Bangle Stand Holder

    Slat Wall Acrylic Bangle Stand Holder

    Jeneng Barang: Holder Bangle Acrylic Bangle Stand Holder
    Bahan Produk: Tabung akrilik Dia.20mm + lembaran akrilik bening + 3mm sekrup
    Gunakake : Tampilan gelang / gelang / kalung
    Ukuran : W10 * H3 ″
    Custom: Ditampa
    Pesenan Cilik: Sugeng Rawuh

  • Black Necklace Holder Acrylic

    Acrylic Holder Kalung Ireng

    Jeneng Barang: Akrilik L Kalung Ireng Frosted Acrylic
    Bahan Bahan: 3mm
    Gunakake : Tampilan kalung
    Ukuran : W80 * D120 * H280mm
    Custom: Ditampa
    Pesenan Cilik: Sugeng Rawuh

  • Modern Clear Acrylic Coffee Cup Holder

    Pemegang Cangkir Kopi Akrilik Bening Modern

    Jeneng Barang: Pemegang Cangkir Kopi Akrilik Bening Modern
    Bahan Produk: Lembar Akrilik Cast 3mm Cetha Anyar
    Werna: Cetha
    Ukuran: W250 * D250 * H150mm
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Tampilake cangkir teh, cangkir kopi, cangkir teh susu

  • Acrylic Display Holder

    Holder Tampilan Akrilik

    1. Ora bakal nyelehake srengenge lan udan pirang-pirang taun, disebabake kedadeyane kuning lan hidrolisis

    2. Umur dawa dibandhingake karo bahan, produk, umur dawa luwih saka telung taun.

    3. Panularan cahya sing apik, nganti 93%, intensitas cahya sing dibutuhake kanggo ngirit energi sing sithik

    4. resistensi Shock yaiku 16 kaca tinimbang kaca biasa, cocog kanggo dipasang ing kabutuhan khusus zona keamanan.

    5. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik

    6. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan

    7. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.

    8. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadaran lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.

    9. Pangopènan sing gampang, gampang diresiki, banyu udan bisa dadi kain empuk sing resik utawa sabun nganggo sabun lan bisa.

  • Acrylic Toothbrush Holder

    Pemegang Sikat Gigi Akrilik

    Jeneng Barang: Rak Tampilan Akrilik

    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass

    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan

    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan

    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM

    Aplikasi: Omah

     

  • Custom Clear Dry Erase Board

    Papan Busak Kering Geser Kustom

    Tampilake dhaptar, pangeling utawa kutipan inspirasi saben dina ing tablet memo akrilik Crystal clear 12 ”dening 11.

    Panel akrilik 5 "lenggah ing sudut sing alus ing pangkal akrilik sing jero 6", uga papan kanggo plesiran penghapus udan putih sing ana gandhengane kanggo desain modern sing resik

    Rasakake kesederhanaan sing jelas ing tablet memo desktop kita, utawa gunakake bebarengan karo solusi meja akrilik lengkap saka pengumuman saben dinane menyang dhaptar blanja, tampilake pesen kanthi gaya

  • Wedding Perspex Donut Wall Stand

    Stand Perspex Wedding Donut Wall

    Jeneng Barang: Stand Wall Donut Acrylic

    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass

    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan

    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan

    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM

    Aplikasi: Stand Tampilan Donat

     

  • Acrylic Clear Custom High Quality Organizer Holder

    Pemegang Organizer Kualitas Tinggi Kustom Akrilik

     

    Jeneng: Acrylic Hair Scrunchies Organizer

    Bahan: Akrilik

    Werna: Cetha

    Logo: Logo Khusus

     

     

  • High Quality Hair Scrunchies acrylic organizer Holder

    Pemegang organis akrilik Scrunchies Kualitas Tinggi

    Panyekel Organizer Rambut Kwalitas Akrilik Kustom