Stand Keyboard Akrilik

Katrangan singkat:

Stand keyboard akrilik iki nduweni lereng 1-1 / 2 at ing sisih mburi lan 1/4 ″ ing ngarep.

Pangukuran umume 17 ″ Lebar x 1-1 / 2 ″ Dhuwur x 6 ″ Jero, Akrilik bening sing awet kanggo terus digunakake, akrilik tebal premium sing jernih bakal njaga keyboard kanthi stabil lan katon apik ing endi wae.


Detail Produk

Tag Produk

Stand Keyboard Akrilik

1.DIMENSI PRODUK- Stand keyboard akrilik iki nduwe lereng 1-1 / 2 at ing sisih mburi lan 1/4 ″ ing ngarep. Ukuran umume 17 ″ Lebar x 1-1 / 2 ″ Dhuwur x 6 ″ Jero
2. MATERI- Akrilik bening sing mantep tahan lama kanggo digunakake terus, Akrilik tebal premium sing jelas bakal tetep keyboard stabil lan katon apik ing endi wae


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita