Stand Acrylic N Shape Stand

Katrangan singkat:

Akrilik N Wangun Tampilan Ngadeg yaiku aptampilan sing cacat kanggo gambar, obyek cilik, museum, wadhah tampilan, panganan kanggo buffe, cupcakes, tampilan meja, kanggo acara lelang bisu utawa acara seni sekolah.

Yaiku great kanggo dekorasi omah uga.


Detail Produk

Tag Produk

Stand Acrylic N Shape Stand

Ukuran sing beda: 3 "x3" x3 "; 4" x4 "x4"; 5 "x5" x 5 "; 6 "x6" "x6"; 7 "x7" "x7"

Tampilan sing sampurna kanggo gambar, obyek cilik, kotak tampilan museum, panganan kanggo buffe, cupcakes, tampilan meja, kanggo acara lelang bisu utawa acara seni sekolah. Cocog kanggo bisnis perhiasan, toko dolanan, lan kolektor hobi, lan great kanggo dekorasi omah uga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita