Organizer Akrilik

  • Acrylic Plastic 3-Compartment Makeup Organizer

    Organizer Dandanan Plastik 3-Plastik Akrilik

    Akrilik nduweni transparansi sing dhuwur, transmisi cahaya 93%.

    Ketahanan cuaca sing apik banget malah digunakake ing njaba, atose lan gloss permukaan sing apik, warna-warni.

    Pelat kandel isih bisa njaga transparansi sing dhuwur.

    Iki nduweni kinerja optik sing apik banget. Kontak sing ora beracun, ora mbebayani sanajan wis suwe karo wong liya.

    Nalika diobong, ora ana gas racun sing digawe. Bisa nganti suhu dhuwur 70 ℃ lan suhu -50 low endhek.

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane.

    Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun

    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna

    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik

    4) Awet lan gampang diresiki

    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Makeup Organizer

    Organizer Dandanan Akrilik

    Gawenan tangan karo akrilik bening 5mm super kenthel

    24 slot kanggo lipstik sing dhuwur & dawa lan lip gloss

    Cocog karo lip gloss meh kabeh ukuran lan ukuran

    Cocog karo lip gloss saka merek apa wae

    Kaki karet non-slip sing jelas kanggo nyegah gerakan ing meja tanpa meja, meja lan meja.

    Paket kanthi ati-ati ing kothak umpluk lan lapisan pindho

  • Acrylic Tea Bag Organizer

    Organizer Kantong Teh Akrilik

    Kualitas Tinggi, Bahan Aman, Panampilan sing Apik
    1. Digawe saka bahan akrilik, kuat lan awet, ora bakal gampang kuning, panganan aman
    2. 6 bagean sing jembar nyedhiyakake papan sing cukup kanggo panyimpenan, nggawe pawon cilik utawa rame wiyar, rapi, lan ngindhari kebingungan
    3. Kothak panyimpenan bisa nyimpen macem-macem jinis barang, kayata tas teh, krim, kopi, kopi instan utawa kantong teh, cair
    vitamin lsp.
    PANUTUP TRANSPAREN
    Kothak panyimpenan teh dilengkapi tutup. Tutup akrilik transparan bisa gampang ndeleng konten ing panyimpenan internal lan bisa njaga barang sing disimpen resik, ora ana lebu, lan lebu.

  • Foldable Clear Plastic Shoe Organizer

    Organizer Sepatu Plastik Bening sing bisa dilipat

    Ditumpuk
    Kothak sepatu kasebut duwe sawetara titik sambungan sing munggah lan mudhun, sampeyan bisa tumpukan kanthi nyambungake poin.
    Lipat
    Kothak sepatu kasebut digawe saka lembaran plastik, mula entheng lan gampang dilipat, mula bisa disimpen ing ruangan cilik nalika
    ora nggunakake.
    Lawang sing Cetha
    Sisih lawang kothak sepatu wis bening. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng sepatu sing disimpen.

  • Acrylic Makeup Brush Holder Organizer

    Organizer Pemegang Sikat Akrilik Acrylic

    * GAMPANG GOLEK HARI saben dinane: Bersiap-siap luwih cepet nalika alis lan eyelow cilik, pensil lambe, maskara, lan lipstik wis diatur lan gampang ditemokake ing wayah esuk, esuk sing gampang diwiwiti saiki, Aja ngenteni, nambah kubus sikat kosmetik kanggo troli saiki.
    * HADIAH PRAKTIS: Gagasan hadiah sing apik kanggo hadiah Bisnis, Dina Valentine, Dina Ibu, Thanksgiving, Natal, ulang tahun utawa apa wae

    Ukuran: 3,7 × 3,7 × 8,3 inci.
  • Acrylic Drawer Divider Organizer

    Organizer Pembagi Laci Akrilik

    Tipe Plastik : Akrilik
    Jinis : Pisah Laci Panyimpenan
    Bahan : Akrilik
    Ruang sing ditrapake: Ruang Keluarga, Pawon
    Teknik: Ukir
    Produk: Penyelenggara kosmetik
    Wangun : persegi panjang
    Jinis Instalasi : Jinis Lantai
    Kekandelan : 3mm
    Spesifikasi: disesuaikan
    Gaya : Modern
    Nomer: : Dobel

  • Dust Proof Plastic Makeup Jewelry Organizer

    Organisasi Perhiasan Dandanan Plastik Bukti Debu

    1. Panyimpenan partisi telung lapisan

    2. Ora wedi kelembapan lan luwih tahan debu

    3. Botol dhuwur bisa dilebokake, kapasitas gedhe

    4. Bisa ngadeg sandal gedhe

    5. Portable handle, gampang digawa

    6. Induksi pemisahan

    7. Kemasan independen, busa lapisan kaping pindho tanpa karusakan.

  • Clear Acrylic Makeup Organizer

    Pangatur Makeup Akrilik sing Cetha

    Koleksi Panyimpenan Akrilik dirancang kanggo resep dandanan lan organisasi, nanging ruang simpan winates.

    Penyelenggara dandanan ngirit ruangan iki, ngidini sampeyan tumpukan sudhut utawa dhuwur.

    Dheweke sampurna kanggo sampeyan lagi wae miwiti utawa duwe obsesi dandanan.

    Penyelenggara bisa uga dituku kanthi individu.

    Nalika dandanan saya tuwuh, sampeyan bisa kanthi gampang nambah koleksi.

    Tuku minangka bundel kanggo nyimpen. 100% akrilik casting gawenan tangan.

     1) Digawe saka akrilik bermutu kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun.

    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna.

    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik.

    4) Tahan lama lan gampang diresiki.

    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Makeup Perfume Tray Organizer

    Organizer Tray Parfum Dandanan Akrilik

    Jeneng Barang: Clear Acrylic Tray Organizer

    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass

    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan

    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan

     

  • Professional Manufacture Acrylic Storage Organizer

    Organizer Panyimpenan Akrilik Pabrik Profesional

    • 100% Anyar

    • Werna: Cetha

    • Bahan: Akrilik

    • Ukuran: 9.4 ″ x7.5 ″ x5.9 ″ / 24x19x15cm

    • Digawe saka akrilik kelas dhuwur

    • Cocog kanggo ngatur lan nampilake dandanan lan kosmetik

    • Gampang digoleki lan golek dandanan

    • Paket: 12 pcs / ctn 59 x 26 x 62.5 cm / ctn GW: 17.5 kg / ctn

  • Acrylic Cosmetic Storage Containers Organizer

    Organizer Panyimpenan Kosmetik Akrilik

    Wadhah panyimpenan akrilik
    [Bahan produk]: akrilik ketebalan 3mm
    [Proses produksi]: nglereni, polesan, motong, ikatan, inspeksi kualitas, reresik, kemasan.
    [Werna produk]: transparan
    [Warna opsional]: Abang, kuning, biru, ijo, ireng, putih, samak, pangilon frost utawa warna sing ditemtokake khusus
    [Percetakan]: Nyithak layar, nyithak UV, nyithak inkjet, menehi laser, stiker
    [Deskripsi produk]: Produk tahan lama sing gampang dibersihake lan transparan kaya kristal

  • Acrylic Cosmetic Makeup Organizer

    Organizer Dandanan Kosmetik Akrilik

    KAPASITAS BESAR - 2 laci gedhe, 2 laci cilik lan 16 kompartemen paling dhuwur ngemot paling ora 15 sikat dandanan, 10 lipstik, 8 poles kuku, 8 eyeliner, 3 palet bayangan mripat gedhe lan koleksi cilik saben dina liyane, atur rias lan tata rias sampeyan .

    ORGANIZER MAKEUP ACRLIK CLEAR - Digawe saka akrilik bening tahan lama, cocog karo dekorasi apa wae!

    Kosmetik tetep rapi lan rapi. Supaya sampeyan kanthi cepet bisa nemokake sing dibutuhake kanthi panyimpenan dandanan sing jelas.

    INTERLOCKING & DETACHABLE - Kothak panata riasan 3 potong interlock aman karo tikar anti-slip, Desain interlocking lan stackable cocog karo laci liyane supaya sampeyan bisa nggawe DIY pangatur riasan dhewe.

    Sampeyan uga bisa masang luwih akeh laci ing ndhuwur pangkalan utawa digunakake kanthi kapisah.

    PRAKTIS & CUCI - Liner bolong sing bisa dicopot tetep dilindhungi perhiasan.

    Laci bisa digunakake kanthi lancar.

    Ora bakal nyedhot warna, gampang diresiki nganggo banyu.

    Hadiah sing cocog kanggo garwane, pacar, putri utawa wong istimewa ing urip sampeyan.