Bingkai Foto Akrilik

  • Acrylic Picture Frames

    Bingkai Gambar Akrilik

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Tembok Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Disesuaikan miturut syarat sampeyan
    Aplikasi: Supermarket, sekolah lan kantor lsp.
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM

  • Acrylic Frame with Magnets

    Bingkai Akrilik kanthi Magnet

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Foto, Signage, Certificaes

  • Acrylic Plastic Collage Photo Frame

    Bingkai Foto Kolase Plastik Akrilik

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik, Plastik
    Werna: Cetha, Customizable liyane
    Ukuran: Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    HargaP: Rega Grosir, rega Pabrik
    Urip Kerja: Suwe-suwe

  • Acrylic Photo Picture Frame

    Bingkai Foto Foto Akrilik

    1. Ora bakal nyelehake srengenge lan udan pirang-pirang taun, disebabake kedadeyane kuning lan hidrolisis
    2. Umur dawa dibandhingake karo bahan, produk, umur dawa luwih saka telung taun.
    3. Panularan cahya sing apik, nganti 93%, intensitas cahya sing dibutuhake kanggo ngirit energi sing sithik
    4. resistensi Shock yaiku 16 kaca tinimbang kaca biasa, cocog kanggo dipasang ing kabutuhan khusus zona keamanan.
    5. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik.
    6. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan
    7. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.
    8. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadaran lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.
    9. Pangopènan sing gampang, gampang diresiki, banyu udan bisa dadi kain empuk sing resik utawa sabun nganggo sabun lan bisa.

  • Acrylic Photo Frame Customizable Size

    Bingkai Foto Akrilik Ukuran Disesuaikan

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Magnetic 8×12 Acrylic Block Frames

    Bingkai Blok Akrilik 8 × 12 Magnetik

    Clear Acrylic dilengkapi desain unik sing super tipis lan kuat.

    Sambungan magnetik sing gampang, amanake potret sampeyan.

    Bahan akrilik sing jelas nggawe foto katon apik.

    Kasedhiya kanggo dekorasi omah, bingkai foto wisuda, bingkai foto manten lsp.

  • Acrylic Collage Frames Display

    Tampilan Bingkai Kolase Akrilik

    Telung gambar 4 x 6 kanthi horisontal lan Loro 4 × 6 vertikal.

    Utawa Tiga gambar 4 x 6 kanthi vertikal lan Loro 4 × 6 kanthi horisontal.

    Loro Bingkai Foto dekoratif bisa digunakake ing loro arah lan bakal gampang ditampilake ing meja, meja, mejo utawa rak.

    Sampeyan uga bisa digantung ing pancing sing wis diinstal.

  • Acrylic Collage Frames

    Bingkai Kolase Akrilik

    Bingkai gambar kolase iki digawe kanthi akrilik premium kelas paling dhuwur.

    Iki luwih padhet lan luwih kuat tinimbang kaca.

    Kajaba iku, gampang di resiki.

    Bingkai kolase akrilik iki bisa cocog karo desain interior utawa interior.

    Nambah desain omah kanthi gaya bingkai klasik.

  • Wall Hang Clear Acrylic Photo Frames

    Bingkai Foto Akrilik Langit Gantung

    Bingkai tembok akrilik ngidini sampeyan nampilake foto, kriya utawa poster kanthi tampilan modern, modern lan kontemporer.

    Bingkai digawe saka 2 potongan akrilik 3mm bening sing dipasang nganggo tembok tembok sing ana ing papat pojok.

    Gambar bisa diganti kanthi gampang yen dibutuhake.

  • Acrylic Magnetic Photo Frame

    Bingkai Foto Magnetik Akrilik

    Iki bingkai khusus banget sing bisa diputer supaya luwih gampang nonton.

    Bisa diselehake ing meja utawa ing kabinet TV utawa kabinet tampilan liyane.

    Bingkai kanthi pigura sisi loro liwat pigura ngidini sampeyan ndeleng saka loro-lorone.

    Gampang diresiki lan gampang dianyari nganggo foto anyar.

  • Acrylic Photo Frame

    Bingkai Foto Akrilik

    Bingkai foto akrilik mewah digawe saka akrilik bening, Diputer 4 sisih.

    Rong bingkai kasebut disambungake kanthi magnet, magnet dadi gampang banget ngganti gambar.

    Bingkai foto akrilik bisa digunakake kanggo mejo omah utawa mejo kantor, gampang nyimpen pena, potlot, gunting, utawa perlengkapan liyane.

  • Wall Hang Clear Acrylic Photo Frames

    Bingkai Foto Akrilik Langit Gantung

    Bingkai Foto Akrilik Hang Hang Langit digawe saka blok plastik akrilik bening 2 pcs, masing-masing kira-kira 3mm, total ketebalan 6mm, SOLID, Cocog kanggo gelar tampilan, sertifikat, cetakan, karya seni kanggo Kantor utawa Omah ing tembok.