Bingkai Gambar Akrilik

Katrangan singkat:

Jeneng Barang: Bingkai Foto Tembok Akrilik
Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
Ukuran: Disesuaikan miturut syarat sampeyan
Aplikasi: Supermarket, sekolah lan kantor lsp.
Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM


Detail Produk

Tag Produk

Bingkai Gambar Akrilik

Jeneng barang:
Bingkai Foto Tembok Akrilik
Bahan Produk:
100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
Werna:
Cetha, transparan, disesuaikan
Ukuran:
Disesuaikan adhedhasar sarat sampeyan
Aplikasi:
Supermarket, sekolah lan kantor lsp.
Layanan Pribadi:
OEM, ODM, OBM
Acrylic Photo Frame 6
Acrylic Photo Frame 5
Acrylic Photo Frame 4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita