Pengawal Sneeze Akrilik

  • Acrylic Sneeze Guard Showcase

    Showcase Pengawal Sneeze Acrylic

    Jeneng Barang: Showcase Guard Sneeze Guard
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Clear Acrylic Sneeze Guard Perspex

    Clear Acrylic Sneeze Guard Perspex

    Jeneng Barang: Penjaga Sneeze Food Acrylic
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Safety Shield Splash Sneeze Guard

    Pengaman Keselamatan Akrilik Splash Sneeze Guard

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Office Desk Dividers

    Pamisah Meja Kantor Akrilik

    Jeneng Barang: Pembagi Meja Kantor Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Board Desk Dividers Panels

    Panel Pamisah Meja Papan Akrilik

    1. Desain apik
    2. Transparansi dhuwur, 98%, kaya kristal, "ratu" plastik
    3. Lumahing kekerasan lan gloss sing dhuwur
    4. Kemampuan pangolahan sing apik, gampang dicelup lan diproses
    5. resistensi cuaca sing apik banget, ora gampang oksidasi
    6. Kinerja umum sing apik
    7. Ora beracun, resistensi korosi kimia
    8. Perlindhungan virus, kanthi efektif ngisolasi virus lan tetesan air liur

  • Transparent Divider Acrylic Protection

    Proteksi Akrilik Pisah Transparan

    Jeneng Barang: Partisi Tembok Kaca Kantor Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

     

     

  • Acrylic Sneeze Guard

    Pengawal Sneeze Akrilik

    Jeneng Barang: Penghalang Shield Cashier Plastik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Clear Acrylic Taxi Driver Protection

    Perlindhungan Driver Taxi Akrilik sing Jelas

    Gunakake wiyar - Amarga nggunakake desain telung dimensi, tameng protèktif mobil cocog kanggo nyetel amba ing mobil.

    Bisa digunakake ing mobil penumpang, mobil penumpang, kulo kulawarga, lsp.
    Gampang dipasang - tameng protèktif mobil bisa gampang dipasang ing sandhangan sirah nganggo pancing lan loop sing dipasang.

    Kajaba iku, kanthi ngganti bolongan sing dipasang, bisa diatur patang kacepetan.
    Gampang diresiki - Ora kaya gorden, papan isolasi bisa disapu sawise dienggo, dadi bisa tetep higienis.
    Batuk Taksi Mobil lan Pengawal Sneeze - Ruang ngarep lan mburi mobil dipérang dadi papan sing kapisah.

    Nyegah tetesan lan bledug, ora ngalangi lapangan, ngisolasi papan pamisahan.
    Bahan - Bahan akrilik, awet, transparan, entheng lan gampang dipasang.

  • Acrylic Sneeze Guards Foldable Protective Shield

    Pengawal Sneeze Akrilik Dilindhungi Pelindung

    Materi: Akrilik

    Kandel: 3mm

    Ukuran: adat

    Layanan Pemrosesan: Motong

    Jeneng: Acrylic sneeze guard

     

     

     

  • Clear Panels Protective Desk Acrylic Sneeze Guard

    Meja Proteksi Meja Proteksi Panel Panel

    1. Desain apik

    2. Transparansi dhuwur, 98%, kaya kristal, "ratu" plastik

    3. Lumahing kekerasan lan gloss sing dhuwur

    4. Kemampuan pangolahan sing apik, gampang dicelup lan diproses

    5. resistensi cuaca sing apik banget, ora gampang oksidasi

    6. Kinerja umum sing apik

    7. Ora beracun, resistensi korosi kimia

    8. Perlindhungan virus, kanthi efektif ngisolasi virus lan tetesan air liur

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane. Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.