Pemegang Tandha Tampilan tipe Acrylic

Katrangan singkat:

Sing duwe tandha akrilik bakal aman kanthi mandhiri ing desktop, tablet, utawa permukaan sing rata.

Muat utawa ganti foto utawa dokumen kanthi gampang saka sisih ngisor wadhah tandha.

Cocog kanggo panggunaan omah lan profesional.

Gunakake ing restaurants, pameran perdagangan, wilayah resepsi, sekolah, pesta, pameran, lan liya-liyane ing 


Detail Produk

Tag Produk

Pemegang Tandha Tampilan tipe Acrylic

Sing duwe tandha akrilik sisi loro bakal aman kanthi mandhiri ing desktop, tablet, utawa permukaan sing rata. Muat utawa ganti foto utawa dokumen kanthi gampang saka sisih ngisor wadhah tandha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita