Meja Tandha Acrylic Stand Holder

Katrangan singkat:

Jenis wadhah tandha akrilik umume digawe saka akrilik bening 2mm utawa 3mm.

Menu utawa kertu jeneng bisa diluncurake saka sisih kiwa, nuduhake sampeyan penawaran menu kanthi cara sing profesional lan trep.

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Meja Tandha Acrylic Stand Holder

Materi Bahan akrilik / plexiglass / perspex kelas paling dhuwur
Pengerjaan utama Cutting, grinding, polishing, laser engraving, sandblast, sticking, hot bending formed, spraying, Silk-screen, Printing, Engrave
Ciri produk 1. Desain kontemporer sing apik
2. Kanthi standar SGS, BV, RoHs
3. Desain lan dimensi sing kasedhiya
4. Transparansi cahya sing dhuwur
5. Meh tahan cuaca lan resistensi kimia
6. Sawetara taun pengalaman OEM
7. Gampang dijaga lan diresiki, bisa disapu nganggo sabun lan kain empuk
8. Plastisitas sing kuat bisa gampang dibentuk lan diolah
Ukuran 210 * 297mm (ukuran khusus ok)
Logo Print logo sampeyan dhewe, Saringan sutra
Kandel 3mm, 4mm, 5mm, lsp
Edge Kabeh pinggiran dilumuri lan dipoles
Pengepakan 1PCS / PE Bag, 36 pcs dilebokake ing kothak karton kanthi busa
Fungsi Tampilake produk kanthi atraktif

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita