Kertu pesta akrilik akrilik

Katrangan singkat:

Kertu pesta akrilik akrilik digawe saka akrilik laser cut 3mm lan dirancang kanthi bentuk kembang.

Bisa ngukir pola, tanggal lan jeneng pribadi ing kana.

Iki cantik lan elegan. Cocog kanggo pesta, pesta, ulang taun, pesta utawa acara khusus liyane sing digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Kertu pesta akrilik akrilik

1. Dekorasi pesta akrilik tabletop.
2. Ukuran bisa disesuaikan.
3. Pabrik langsung kanthi jaminan kualitas.
4. Gawe penting banget kanggo layanan purna jual.
Produk bisa ukuran apa panjaluk sampeyan. Cukup informasikan ukuran panjaluk sampeyan lan bisa disesuaikan. Iki minangka cara sing langsung lan gampang kanggo nuduhake item sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita