Baki Acrylic

  • Acrylic Bath Storage Container Tray

    Baki Wadah Penyimpanan Mandi Akrilik

    Jeneng Barang: Wadah Penyimpanan Bath Acrylic Clear
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Kamar Mandi, hotel

  • Black Round Acrylic Tray

    Baki Acrylic Bunder Ireng

    Jeneng Barang: Baki Akrilik Bunder Ireng
    Bahan Produk: Lembar Akrilik Cast 4mm Kandel Anyar
    Gunakake : Tampilake botol anggur
    Ukuran : Dia.300 * H60mm
    Custom: Ditampa
    Pesenan Cilik: Sugeng Rawuh

  • Clear Acrylic Plastic Serving Tray

    Baki Servis Plastik Akrilik Cetha

    Jeneng Barang: Baki Akrilik kanthi Tutup
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Ireng, disesuaikan
    Kaluwihan : Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Rega: Pabrik rega grosir langsung

  • Clear Plexiglass Serving Tray Acrylic Food Tray

    Baki Plexiglass Nglayani Baki Panganan Akrilik Baki

    Jeneng Barang: Baki Panganan Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Kaluwihan : Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Rega: Pabrik rega grosir langsung

  • Rectangular Clear Acrylic Tray

    Baki Acrylic Clear Rectangular

    Jeneng Barang: Baki Melayani Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Bar, omah lan toko

  • Clear Acrylic Breakfast Serving Tray

    Baki Ngatur Sarapan Acrylic Bening

    Jeneng Barang: Baki Panganan Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Home Orgainzer

  • Crystal Square Serving Acrylic Food Tray

    Crystal Square Nglayani Baki Panganan Akrilik

    Jeneng Barang: Baki Panganan Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Home Orgainzer

  • Black Square Acrylic Serving Tray

    Baki Servis Akrilik Ireng Kothak

    Jeneng Barang: Baki Akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Ireng, Liyane sing bisa disesuaikan
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Rega : Rega grosir, Rega pabrik
    Urip Bisa: Suwe-suwe

  • Acrylic Tray For Serving

    Baki Acrylic Kanggo Dadi

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi tinggi uga)
    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan
    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

     

  • Customized High Quality Acrylic Tray

    Baki Akrilik Kualitas Tinggi sing Disesuaikan

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane.

    Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun

    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna

    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik

    4) Awet lan gampang diresiki

    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Customized Black Acrylic Tray

    Baki Acrylic Ireng sing Disesuaikan

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi tinggi uga)

    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan

    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

  • Black Acrylic Food Serving Tray

    Baki Nglayani Panganan Akrilik Ireng

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi dhuwur uga).
    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan
    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

     
    1) Digawe saka akrilik bermutu kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif