Piala Akrilik

  • Triangle Acrylic Trophy Design

    Desain Tropi Akrilik Segitiga

    Jeneng Barang: Desain Trofi Akrilik Segitiga
    Bahan Produk: Lembar Akrilik Cast 20mm Kandel Kandel
    Gunakake : kanggo kompetisi
    Ukuran : W140 * H140 * D20mm
    Custom: Ditampa
    Pesenan Cilik: Sugeng Rawuh

  • Acrylic Trophy Crystal Medal

    Medali Kristal Trofi Akrilik

    Jeneng Barang: Medali Akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Dianggo: Minangka souvenir, hadiah bisnis utawa dekorasi
    Urip Bisa: Suwe-suwe

     

     

  • Acrylic Star Trophy Crystal Trophy Award

    Penghargaan Trofi Kristal Star Trophy

    Jeneng Barang: Trofi Akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Dianggo: Minangka souvenir, hadiah bisnis utawa dekorasi
    Urip Bisa: Suwe-suwe

  • Acrylic Letter

    Layang Akrilik

    Jeneng Barang: Medali akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, Customizable liyane

    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan

    LOGO : Nampa logo khusus
    MOQ : 1PS

  • New Design Acrylic Trophies

    Trofi Akrilik Desain Anyar

    Jeneng Barang: Medali akrilik
    Bahan Produk : Akrilik, Plastik
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Dianggo: Minangka souvenir, hadiah bisnis utawa dekorasi
    Urip Bisa: Suwe-suwe

  • Customized High Quality Acrylic Award

    Penghargaan Akrilik Kualitas Tinggi sing Disesuaikan

    [Werna produk]: Nyedhiyakake dokumen, kabeh bisa dicithak (bisa uga CDR, AI, CAD, EPS, gambar definisi tinggi uga)

    [Ukuran produk]: Kita nyedhiyakake ukuran referensi, pelanggan nemtokake ukuran pungkasan

    [Komentar]: Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh kabutuhane babagan produk akrilik, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi tepat wektu kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

  • New Design Custom Clear Acrylic Award Trophy

    Trofi Penghargaan Akrilik Cetha Desain Anyar

    Kita nyedhiyakake layanan khusus, kayata ukuran, warna, desain lan logo lan liya-liyane.
    Harga sing beda kanggo macem-macem dimensi utawa jumlah.
    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Customized shape transparent acrylic medal trophy

    Trofi medali akrilik transparan bentuk sing disesuaikan

    Piala medali akrilik kita ora mung digawe saka bahan sing paling dipilih nanging uga ngliwati sistem kontrol kualitas sing ketat saka kemurnian, ketegangan, kontaminasi, gelembung, sudut lan ukuran.

    Kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe piala medali akrilik sing paling apik kanggo klien sing dihormati.

    Kualitas, linuwih, lan layanan pelanggan kelas siji minangka telung prinsip dhasar kanggo sukses.

  • Custom Crystal Acrylic Trophy

    Piala Kristal Akrilik Khusus

    Akrilik minangka bahan fleksibel sing kuat, sing bisa ditrapake kanggo arsitektur, struktural, industri lan hiasan kaya ngono
    macem-macem lapangan kayata bangunan, kapal, pesawat, medis, kimia, perabotan, klambi lan patung.

  • Coloured Transparent Acrylic Trophy

    Trofi Akrilik Transparan Berwarna

    1. Penampilan sing apik lan kualitas unggul

    2. Akeh warna Beda sing bisa dipilih

    3. Gampang diresiki lan diilangke

    4. Piala akrilik sing kuwat lan angel

    5. Non-beracun lan Lingkungan

    6. Modis, bentuk sing apik, desain cerdas

    7. Desain inovatif, kerja trampil lan layanan paling apik

    8. OEM lan ODM kasedhiya

    9. Kabeh Prosedur Manufaktur digawe dening awake dhewe lan duwe luwih saka 14 taun pengalaman nggawe

    10. resistensi pengaruh sing kuat lan Ora gampang rusak

    11. Piala akrilik awet lan entheng

  • High quality acrylic award trophy

    Trofi penghargaan akrilik bermutu

    1. Desain apik.
    2. Transparansi dhuwur, 98%, kaya kristal, "ratu" plastik.
    3. Lumahing kekerasan lan gloss sing dhuwur.
    4. Kemampuan pangolahan sing apik, gampang dicelup lan diproses.
    5. resistensi cuaca sing apik banget, ora gampang oksidasi.
    6. Kinerja umum sing apik.
    7. Ora beracun, resistensi korosi kimia.

  • Best selling new design crystal acrylic awards

    Paling laris penghargaan akrilik kristal desain anyar

    Penghargaan akrilik ora mung digawe saka bahan sing paling dipilih, nanging uga ngliwati sistem kontrol kualitas sing ketat saka kemurnian, ketegangan, kontaminasi, gelembung, sudut lan ukuran.

    Kita nyoba kanthi maksimal kanggo menehi penghargaan akrilik sing paling apik kanggo klien sing dihormati.

    Kualitas, linuwih, lan layanan pelanggan kelas siji minangka telung prinsip dhasar kanggo sukses.

    Hubungi langsung yen sampeyan duwe saran lan keluhan karo produk utawa layanan.

    Kita gelem nangani kanthi bener kanthi ati-ati. Kajaba iku, kita bakal nggawe manawa sampeyan bisa nampa apa sing dikarepake kanthi tepat wektu kanthi kepuasan.