Stand Tampilan Headphone Acrylic Ireng

Katrangan singkat:

Stand Display Headphone Acrylic digunakake ing macem-macem merek toko digital lan pusat pameran.

Iki cocog karo tren pemasaran lan ngetrapake konsep desain kanthi pameran lan keamanan sing integral.


Detail Produk

Tag Produk

Stand Tampilan Headphone Acrylic Ireng

Desain kompak, Modis sing cukup kanggo dilebokake ing meja sampeyan
Bentuk kurva khusus ndadekake ngadeg luwih stabil
Nyaman lan ramping kanggo sampeyan tutul kanthi diproses khusus lan cetha
Ndhukung headphone / headset / earphone kanthi sampurna
Meja sampeyan luwih rapi lan rutin

* Tanpa adesif, ora ana headphone sing ngeruk
* Gampang digunakake, keamanan angel, tampilan sing apik
* Bahan impor, kualitas tinggi
* Bentuk, ukuran lan warna bisa disesuaikan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita