Warta

  • Why the acrylic display rack needs to be customized  ?

    Napa rak tampilan akrilik kudu disesuaikan?

    Saiki ora preduli industri apa wae, daya saing produk luwih galak, yen ora ana teknologi inti, mula gampang disalin. Lan bubar iki, biaya produk saya tambah saya dhuwur, kompetisi produk sing luwih intensif. Ing macem-macem acara, carane narik ...
    Waca liyane
  • What are the differences between cast acrylic plate and extruded acrylic plate?

    Apa bedane antarane piring akrilik cor lan piring akrilik sing diekstrusi?

    Bedane piring akrilik cor lan pelat akrilik sing diekstrusi: 1, Pelat akrilik casting ing transparansi luwih saka 98%, lan plat akrilik sing diekstrusi mung luwih saka 92%. 2, Casting pelat akrilik tanpa pasang, lan pucuke transparan banget; Plat ekstrusi akrilik ekstrusi wil ...
    Waca liyane
  • How to make your acrylic products last longer  .

    Cara nggawe produk akrilik sampeyan luwih suwe.

    Sadurunge kita wis ngomong babagan cara ngerti akrilik, akrilik yaiku cara ngiket, jinis lembaran akrilik lan sawetara pengetahuan profesional babagan akrilik. Dina iki, aku bakal ngenalake maneh "cara njaga, umur layanan produk akrilik bakal dawa"? 1. Produk akrilik ...
    Waca liyane
  • Acrylic display rack is becoming more and more popular.

    Rak tampilan akrilik dadi saya populer.

    Ing tahap iki, akeh perkara ing saben dinten sing ditrapake ing rak tampilan akrilik. Rak tampilan anggur akrilik umum, rak tampilan kosmetik akrilik, rak tampilan produk perawatan kulit, rak tampilan elektronik 3C, rak tampilan ponsel seluler akrilik, lsp. Napa rak tampilan akrilik ...
    Waca liyane
  • Why do we need to customize acrylic anti-spray baffle in bulk?

    Napa kita kudu ngatur baffle anti-spray akrilik kanthi akeh?

    Kanthi pecahnya COVID-19 ing taun 2019, munculé baffle anti-droplet wis nambah lapisan protèktif anyar babagan kerja lan produksi ing macem-macem industri. Baffle anti-foam ditondoi nganggo spesifikasi produk sing gedhe, kanggo perlindungan sing luwih gedhe. Anti - busa ...
    Waca liyane
  • What are the conditions for the storage of acrylic products?

    Kepiye kahanan panyimpenan produk akrilik?

    Produk akrilik duwe akeh kaluwihan Kaping pisanan, transmisi 92% produk akrilik cukup jelas lan transparan kanggo ngirim perasaan murni marang konsumen lan miwiti produk mulia. Kapindho, minangka produk industri modern, akrilik dhewe duwe unsur mode, lan dadi pilihan paling ...
    Waca liyane
  • How should we choose the acrylic display rack?

    Kepiye cara milih rak tampilan akrilik?

    Rak tampilan akrilik duwe akeh kaluwihan, nanging yen ora cocog, iki bakal nyebabake fungsi panggunaan suda. Dadi, kepiye cara milih rak tampilan akrilik? 1.Kandelan akrilik bahan minangka salah sawijining standar kanggo ngukur kualitas, amarga panggunaan macem-macem bahan, ...
    Waca liyane
  • What are the performance characteristics of acrylic board?

    Apa ciri kinerja papan akrilik?

    Pelat akrilik digawe saka polimerisasi monomer asam metil metil metil, lempengan akrilik kaperang dadi rong kategori: piring casting lan lempengan extruding miturut proses produksi. Plat akrilik duwe sejarah sing dawa, lan wis dipromosekake lan digunakake kanthi wiyar. Saiki ana akeh pro akrilik ...
    Waca liyane