Cara nggawe produk akrilik sampeyan luwih suwe.

Sadurunge kita wis ngomong babagan cara ngerti akrilik, akrilik yaiku cara ngiket, jinis lembaran akrilik lan sawetara pengetahuan profesional babagan akrilik. Dina iki, aku bakal ngenalake maneh "cara njaga, umur layanan produk akrilik bakal dawa"?

1. Produk akrilik kanthi terus-terusan nggunakake suhu ora luwih dhuwur tinimbang 60 derajat, mula kita kudu nyingkiri deformasi suhu tinggi akrilik sajrone proses panggunaan.

2. Ing panggunaan utawa proses akrilik uga kudu ati-ati supaya ora ana goresan ing permukaan, atose produk akrilik padha karo aluminium, gampang digaru, yen goresan bisa dipulihake liwat polesan permukaan kilau asli.

3. Ing produk akrilik sing lemes utawa ora resik sing disebabake amarga ana goresan utawa bledug adsorpsi elektrostatik, sampeyan bisa nggunakake banyu sabun 1% kanthi gombal empuk kanggo di resiki.

4. Amarga sheet akrilik duwe koefisien ekspansi tartamtu, mula ing proses panggunaan lan instalasi, kita kudu nggatekake faktor ekspansi termal lan kontraksi adhem lembaran akrilik, lan kita kudu duwe jurang papan kanggo ekspansi nalika ngrakit. Iki uga ing proses perakitan produk akrilik kudu menehi perhatian marang rincian kasebut.

Yen sampeyan uga duwe produk akrilik ing omah, coba gunakake cara ing ndhuwur kanggo njaga. , Ora masalah yen sampeyan ora duwe produk akrilik ing omah, sampeyan bisa ngubungi aku kapan wae.


Wektu kiriman: Mei-31-2021