Apa bedane antarane piring akrilik cor lan piring akrilik sing diekstrusi?

Bedane piring akrilik cor lan piring akrilik sing diekstrusi:

1, Casting plate akrilik ing transparansi luwih saka 98%, lan plate akrilik sing diekstrusi mung luwih saka 92%.

2, Casting pelat akrilik tanpa pasang, lan pucuke transparan banget; Pinggir piring akrilik ekstrusi bakal duwe titik pitting, lan pinggiran papan akrilik ekstrusi bisa katon kuning lan ireng.

3, Papan biasa

A, papan biasa dipérang dadi papan transparan, papan transparan sing dicelup, papan putih, papan warna lan liya-liyane.

B, papan khusus duwe papan jedhing, papan awan, papan cermin, papan sandwich, papan berongga, papan anti-dampak, papan tahan api, papan tahan tahan super, papan pola permukaan, papan es, papan mutiara, papan efek logam, lsp .

Kinerja sing beda, warna lan efek visual kanggo memenuhi persyaratan sing saya owah.

 


Wektu kiriman: Jun-02-2021