Napa kita kudu ngatur baffle anti-spray akrilik kanthi akeh?

Kanthi pecahnya COVID-19 ing taun 2019, munculé baffle anti-droplet wis nambah lapisan protèktif anyar babagan kerja lan produksi ing macem-macem industri.

Baffle anti-foam ditondoi nganggo spesifikasi produk sing gedhe, kanggo perlindungan sing luwih gedhe. Baffle anti-busa uga minangka fitur transparansi dhuwur.

Ora preduli apa materi sing digunakake kanggo ngisolasi papan, premis sing kapisan yaiku bahan baku kudu transparan sing dhuwur, saengga papan isolasi ora bakal menehi sampeyan rasa sesat.

Spesifikasi plate isolasi akrilik gedhe, nanging produksi produke gampang, umume kalebu teknologi ukiran laser. Ing produk kaca organik, LTD., Peralatan ngukir laser minangka mesin ukiran sekrup generasi anyar, ngukir sawise produk kasebut entheng banget, efek umume produk ukiran bren wis ora dibutuhake polesan maneh.

Saiki baffle anti-semprotan dikirim menyang pesenan penjualan independen asing, sekaligus ing kemasan produk yaiku nggunakake kemasan kothak independen, akeh potongan kothak njero menyang kothak njaba, kanggo nggayuh kemasan sing aman, transportasi sing aman.


Wektu kiriman: Mei-26-2021