Kantor & Perlengkapan Sekolah

  • Acrylic Pen Holder for Desk

    Pemegang Pena Akrilik kanggo Meja

    Jeneng Barang: Holder Pen Acrylic Clear
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Palette

    Palet Akrilik

    Gaya : Modern
    MOQ : 50 pcs
    Wektu Pangiriman : 30 dina
    Meterial : Akrilik
    Sertifikat : ROHS
    Werna : Cetha
    Sample wektu : 7 Dina
    Logo : Custom

  • Custom Acrylic Palette Watercolor

    Cat Air Palet Akrilik Khusus

    Jeneng Produk: Palet Cat Akrilik
    Dianggo: Lukisan Cat Air
    Gaya : Modern
    MOQ : 50 pcs
    Wektu Pangiriman : 30 dina
    Meterial : Akrilik
    Sertifikat : ROHS
    Werna : Cetha
    Sample wektu : 7 Dina
    Logo : Custom

  • Acrylic Paint Mixing Palette

    Palet Campuran Cat Akrilik

    Jeneng Produk: Palet Cat Akrilik
    Usag : Lukisan Cat banyu
    Gaya : Modern
    MOQ : 50 pcs
    Tim Pangiriman : 30 dina
    Meterial : Akrilik
    Sertifikat : ROHS
    Werna : Cetha
    Sample wektu : 7 Dina
    Logo : Custom

  • Acrylic Products Lectern Stand

    Produk Acrylic Lectern Stand

    Jeneng Barang: Acrylic Lectern
    Bahan Produk: Akrilik, Plastik
    Werna: Cetha, Customizable liyane
    Ukuran: Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Regane: rega Grosir, rega Pabrik
    Urip Kerja: Suwe-suwe

  • Clear Acrylic Z-Shape Podium

    Mbusak Acrylic Z-Shape Podium

    Jeneng barang: Acrylic Z-Shape Lectern
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Sekolah, Greja, Acara lsp.

  • Acrylic Lectern Pulpits Podium

    Podium Pulpits Acrylic Lectern

    Jeneng Barang: Lectern Acrylic Colored
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    AplikasiP: Sekolah, Greja, Acara lsp.

  • Acrylic Lectern Podium

    Podium Lectern Acrylic

    Podium desktop iki digawe saka akrilik bermutu tinggi kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun, awet lan gampang diresiki, resistensi kimia sing apik, anti-korosif, desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik, kanthi alangan ing sisih ndhuwur, sing bisa diselehake kanthi apik kanggo buku, cathetan lan komputer, lan alangi ing ngarep, sing bisa digunakake kanggo masang tandha, buku, lsp.

    Ukuran podium desktop akrilik iki yaiku 40cm X 33cm X 28cm, lan kandelane 10mm. Werna bisa dipilih saka ireng, putih lan transparan.

    Kabeh mau nampa kustomisasi. Layar sutra lan cetakan UV uga kasedhiya.

    Rega sing beda kanggo dimensi utawa jumlah sing beda-beda, welcome kanggo ngirim priksaan!

  • Acrylic School Podium Lectern

    Lectern Podium Sekolah Acrylic

    Jeneng Barang: Acrylic Lectern
    Bahan Produk: Akrilik, Plastik
    Werna: Cetha, Customizable liyane
    Ukuran: Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    Regane: rega Grosir, rega Pabrik
    Urip Kerja: Suwe-suwe

  • Acrylic Lectern For Conference Exhibition

    Acrylic Lectern Kanggo Pameran Konferensi

    Podium lectern iki digawe saka akrilik kelas komersial sing awet. Nduwe basis akrilik sing kuat, kandel, lan sisih ndhuwur sing jembar.

    Podium uga duwe rak tengah. Kabeh unit umure 47,38 ". 4 kaki karet nglindhungi dhasar supaya ora ngeruk utawa nggeser ing jubin.

    Kasedhiya kain reresik. Rak ndhuwur ukuran 26,5 "W x 15.8" L, kanthi lambe 1 "kanggo nyekeli buku, pengikat, kertas, lan obyek liyane.

    Rak tengah ukuran 13,5 "W x 7.5" L. Basis ukuran 23,8 "W x 15,8" D.
    Kekandelan akrilik kabeh unit yaiku 0,8 ". Lectern iki bobote 50 lbs.
    Elinga, unit kasebut ora bisa dirakit kanthi lengkap, nanging kit uga kalebu kabeh piranti keras lan piranti kanggo dipasang kanthi cepet.

    Ukuran total / sakabèhé nalika dirakit: 26,5 "W x 47,4" H x 15,8 "D.

  • Acrylic Paint Holder

    Pemegang Cat Akrilik

    Tahan cat akrilik cocok kanggo nyampur Acrylics 、 Gouache 、 Cat Minyak Cat Air. Set sing kudu ditemtokake minangka bagean saka pasokan seni lan kerajinan kanggo pelukis amatir utawa seniman profesional.

    Pil saka film protèktif ing permukaan kanggo njupuk palet sing bening.

    Palet bening sing meh ora katon nyedhiyakake kajelasan warna murni, ngidini seniman bisa ndeleng perwakilan warna sing akurat sadurunge nglukis.

  • Acrylic Pen Holder

    Pemegang Pena Akrilik

    Pemegang Pena Akrilik cocok kanggo nyekel potlot, pulpen, panyorot, spidol, gunting, kosmetik, sikat dandanan, lan perlengkapan kantor desktop liyane, pancen kuat, nggawe desktop sampeyan rapi lan rapi tanpa butuh akeh ruangan!