Produk

  • Acrylic Picture Frames

    Bingkai Gambar Akrilik

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Tembok Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Disesuaikan miturut syarat sampeyan
    Aplikasi: Supermarket, sekolah lan kantor lsp.
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM

  • Acrylic Frame with Magnets

    Bingkai Akrilik kanthi Magnet

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik 100%, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna: Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran: Gumantung karo sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi: Foto, Signage, Certificaes

  • Acrylic Plastic Collage Photo Frame

    Bingkai Foto Kolase Plastik Akrilik

    Jeneng Barang: Bingkai Foto Akrilik
    Bahan Produk: Akrilik, Plastik
    Werna: Cetha, Customizable liyane
    Ukuran: Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    HargaP: Rega Grosir, rega Pabrik
    Urip Kerja: Suwe-suwe

  • Acrylic Photo Picture Frame

    Bingkai Foto Foto Akrilik

    1. Ora bakal nyelehake srengenge lan udan pirang-pirang taun, disebabake kedadeyane kuning lan hidrolisis
    2. Umur dawa dibandhingake karo bahan, produk, umur dawa luwih saka telung taun.
    3. Panularan cahya sing apik, nganti 93%, intensitas cahya sing dibutuhake kanggo ngirit energi sing sithik
    4. resistensi Shock yaiku 16 kaca tinimbang kaca biasa, cocog kanggo dipasang ing kabutuhan khusus zona keamanan.
    5. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik.
    6. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan
    7. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.
    8. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadaran lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.
    9. Pangopènan sing gampang, gampang diresiki, banyu udan bisa dadi kain empuk sing resik utawa sabun nganggo sabun lan bisa.

  • Acrylic Photo Frame Customizable Size

    Bingkai Foto Akrilik Ukuran Disesuaikan

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Sneeze Guard Showcase

    Showcase Pengawal Sneeze Acrylic

    Jeneng Barang: Showcase Guard Sneeze Guard
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Clear Acrylic Sneeze Guard Perspex

    Clear Acrylic Sneeze Guard Perspex

    Jeneng Barang: Penjaga Sneeze Food Acrylic
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Safety Shield Splash Sneeze Guard

    Pengaman Keselamatan Akrilik Splash Sneeze Guard

    1) Digawe saka akrilik bening kanthi kualitas dhuwur kanthi transparansi, ramah lingkungan lan ora beracun
    2) Pakaryan trampil lan pabrikan sing sampurna
    3) Desain ringkes kanggo tampilan sing luwih apik
    4) Awet lan gampang diresiki
    5) resistensi kimia sing apik, anti korosif

  • Acrylic Office Desk Dividers

    Pamisah Meja Kantor Akrilik

    Jeneng Barang: Pembagi Meja Kantor Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

  • Acrylic Board Desk Dividers Panels

    Panel Pamisah Meja Papan Akrilik

    1. Desain apik
    2. Transparansi dhuwur, 98%, kaya kristal, "ratu" plastik
    3. Lumahing kekerasan lan gloss sing dhuwur
    4. Kemampuan pangolahan sing apik, gampang dicelup lan diproses
    5. resistensi cuaca sing apik banget, ora gampang oksidasi
    6. Kinerja umum sing apik
    7. Ora beracun, resistensi korosi kimia
    8. Perlindhungan virus, kanthi efektif ngisolasi virus lan tetesan air liur

  • Transparent Divider Acrylic Protection

    Proteksi Akrilik Pisah Transparan

    Jeneng Barang: Partisi Tembok Kaca Kantor Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Rega: Pabrik rega grosir langsung
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Fitur: Aman, kokoh, Eco-friendly, recylable

     

     

  • Acrylic Keychain

    Gantungan Kunci Akrilik

    Jeneng Barang: Rantai Kunci Akrilik
    Bahan Produk: 100% Akrilik, Perspex, PMMA, Plexiglass
    Werna : Cetha, transparan, disesuaikan
    Ukuran : Gumantung saka sarat sampeyan
    Layanan Pribadi: OEM, ODM, OBM
    Aplikasi : Rantai Kunci