Tong sampah

  • Mini Desktop Trash Cans Bins

    Tong Sampah Desktop Mini

    Kita desain produk akrilik profesional, riset lan pangembangan, produksi, perusahaan penjualan.

    Kita setya terus-terusan "Kualitas Didhisiki" Becik.

    Sugeng rawuh hubungi kita, sampeyan uga bisa ngirim langsung pitakon.
  • Desktop Trash Can Mini Plastic With Shake Cover

    Sampah Desktop Bisa Plastik Mini Kanthi Tutup Goyang

    Kita desain produk akrilik profesional, riset lan pangembangan, produksi, perusahaan penjualan.

    Kita setya terus-terusan "Kualitas Didhisiki" Becik.

    Sugeng rawuh hubungi kita, sampeyan uga bisa ngirim langsung pitakon.
  • Plastic Desktop Trash Can Creative Desktop Storage Bucket

    Sampah Desktop Plastik Bisa Ember Panyimpenan Desktop Kreatif

    Barang: Nilai

    Jenis: Ember Panyimpenan

    Wangun: Rectangular

    Pembeli Komersial: Restoran, Fast Food, lan Layanan Panganan Takeaway, Pasar Super, Hotel, Kafe lan Toko Kopi, Bir, Anggur, Toko Minuman

  • Creative Rocket Table garbage bucket

    Ember sampah Meja Roket Kreatif

    Barang: Nilai

    Jenis: Ember Panyimpenan

    Wangun: Rectangular

    Pembeli Komersial: Restoran, Fast Food, lan Layanan Panganan Takeaway, Pasar Super, Hotel, Kafe lan Toko Kopi, Bir, Anggur, Toko Minuman

  • Desktop Trash Can

    Kaleng Sampah Desktop

    Sampah Desktop PP Bisa ember sampah Meja Frog Kreatif.

  • Plastic Desktop Trash Cans Cute Desktop Storage Bucket

    Kaleng Trash Desktop Plastik Ember Panyimpenan Desktop Lucu

    Kaleng Trash Desktop Plastik Ember Panyimpenan Desktop Lucu.

  • Small Trash Cans Car Trash Can Desktop Mini

    Tong sampah Kecil Trash Mobil Bisa Mini Desktop

    1. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan.

    2. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake katon Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.

    3. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadharan lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.

    4. Pangopènan sing gampang, gampang diresiki, banyu udan bisa dadi kain alus utawa kobongan sing resik kanthi sabun lan bisa.

  • Desktop Mini Multifunction Living Room Office Trash Can

    Meja Sampah Kantor Multifungsi Meja Kantor Mini

    1. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik.

    2. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan.

    3. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake katon Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.

  • Home Desktop Mini Trash Bin Kitchen High Quality Trash Cans

    Home Desktop Mini Trash Bin Kitchen Kaleng Sampah Berkualitas Tinggi

    Home Desktop Mini Trash Bin Kitchen Kaleng Sampah Berkualitas Tinggi.

    Kita desain produk akrilik profesional, riset lan pangembangan, produksi, perusahaan penjualan.

  • Desktop Trash Can with Press Lid Round Mini Bedroom

    Trash Desktop Bisa Kanthi Kamar Tidur Mini Tekan Tutup

    1. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik. 6. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan.

    2. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake katon Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.

    3. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadharan lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.

  • Closet Door Dustbin Garbage Container Household Trash Bins

    Lemari Wadah Sampah Sampah Wadah Sampah Sampah

    1. Ora bakal nyelehake srengenge lan udan pirang-pirang taun, disebabake kedadeyane kuning lan hidrolisis.

    2. Umur dawa dibandhingake karo bahan, produk, umur dawa luwih saka telung taun.

    3. resistensi Shock yaiku 16 kali lipat saka kaca biasa, cocog kanggo dipasang kanggo kebutuhan khusus zona keamanan.

  • Living Room Desktop Storage Bin Office Supplies Trash Bin

    Storage Room Desktop Ruang Tamu Bin Sampah Kantor

    1. Ora bakal nyelehake srengenge lan udan pirang-pirang taun, disebabake kedadeyane kuning lan hidrolisis.

    2. Umur dawa dibandhingake karo bahan, produk, umur dawa luwih saka telung taun.

    3. Panularan cahya sing apik, nganti 93%, intensitas cahya sing dibutuhake kanggo ngirit energi sing sithik

    4. resistensi Shock yaiku 16 kaca tinimbang kaca biasa, cocog kanggo dipasang ing kabutuhan khusus zona keamanan.

    5. Kinerja isolasi, kanggo macem-macem peralatan listrik. 6. Ringan, setengah cahya tinimbang kaca biasa, bangunan lan dhukungan kanggo nyandhang momotan.

    7. warna, padhang dhuwur, bahan liyane ora bisa mbandhingake Plastisitas, owah-owahan bentuk, proses cetakan sing gampang.

    8. Tingkat daur ulang, kanggo ningkatake kesadaran lingkungan kanggo pangenalan sing saya akeh.

    9. Pangopènan sing gampang, gampang diresiki, banyu udan bisa dadi kain empuk sing resik utawa sabun nganggo sabun lan bisa.