Stand Tampilan Akrilik Kubus Transparan

Katrangan singkat:

Stand tampilan akrilik iki digawe saka bahan akrilik bermutu tinggi, bening, katon mewah.

Desain miring ngidini tampilan literatur sing dilindhungi ing papan sing sampeyan pasang.

Mundur mundur supaya luwih gampang visibilitas nalika digunakake ing ngisor level mata ing jendhela toko utawa plum.

Stand dsipaly akrilik cocok kanggo digunakake ing toko, toko ritel, restoran utawa takeaway, tukang rias utawa penata rambut.


Detail Produk

Tag Produk

Stand Tampilan Akrilik Kubus Transparan

1. Stand tampilan akrilik iki digawe saka bahan akrilik bermutu tinggi, bening, katon mewah.
2. Desain miring ngidini tampilan literatur sing dilindhungi ing papan sing sampeyan pasang. Mundur mundur supaya luwih gampang visibilitas nalika digunakake ing ngisor level mata ing jendhela toko utawa plum.
3. Stand akrilik dsipaly cocok kanggo digunakake ing toko, toko ritel, restoran utawa takeaway, tukang rias utawa tata rambut. Akrilik bakal nglindhungi grafis ing njero lan njaga tampilan supaya tetep teratur lan rapi.
4. Diproduksi saka akrilik sing awet, sing duwe literatur slant bali duwe macem-macem ukuran lan bentuk kanggo nampung macem-macem syarat tampilan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita